Италиански гардероби и модулни системи от ORME

Що се касае за италиански производител на луксозни гардероби и обзавеждане за гардеробни помещения, то всеки запознат с материята и е в сферата на луксозното обзавеждане, се сеща за производителя ORME Италия. Име, излишно за допълнително представяне, марката за гардероби позната в цяла Италия, а и не само. Ние като вносител на мебели от Италия сме заложили на този модерен италиански производител преди всичко заради високото качество и обслужване, което предоставя на своите клиенти. Партнираното с тях е едно изключително удоволствие за всяка една добра фирма за италиански мебели или дизайнер. Предоставените възможности от различни по размери модулни системи, модерни материали и допълнителни механизми за вътрешното оборудването подобряващо и оптимизиращо вътрешното пространство са изключително много.
Относно за използваните материали, всички те напълно покриват евростандартите за качество и устойчивост на динамична експлоатация. Като дават право на избор от различни по структура и ценово материали (ламинат, MDF мат, естествен фурнир и гланц ) на своите клиенти, с цел съобразявайки се с техния бюджет.

Материали и варианти за поръчка:

Основата на всеки един качествен италиански гардероб е в корпуса, или по точно от материала който е изработен. ORME Италия използва само качествен италиански ламинат за корпус. Възможните варианти и цветове в които може да се произведе са три с два допълнителни.

Цветове - корпус

Вратите на всички модели гардероби са в два варианта, плъзгащи или стандартно отваряеми. Те се произвеждат в различни материали, декор и цветове. Именно вратите, или по точно декора и начина на отваряне определя и модела на гардероба. Може да се извършват комбинации от врати с различен декор и цветове. Моделите италиански гардероби предлагани от ORME Италия са: Opra, Suite, Zenit, India, Montecarlo, Liscia, Prtofino, Itala, Base. Всички посочени модели се предлагат като готови композиции с определени размери и цени. Но въпреки това производителя предлага и вариант при който търговеца или дизайнера сам може да направи подходяща комплектовка с цел максимално доближаване на необходимия размер съобразявайки се с конкретно изискване от клиент. Така сам дизайнера моделира и оформя гардероба, и прилежащи модули (открити шкафове, шкафове с чекмеджета, рафтове и др.). Широката гама от услуги и възможности правят тези италиански гардероби така предпочитани от всеки клиент. 

 • Най-достъпната цена за поръчка на гардероб произведен в Италия е в първа ценова група. Материала включен в тази графа е итлиански ламинат с различни цветове (материал за вратите).
 • Цветове - врати ламинат

 • Във втора ценова група е материал за врати MDF мат.
 • Цветове - MDF мат

 • Трета ценова група са естествен фурнири.
 • Цветове - MDF естествен фурнир

 • В четвърта и пета ценова група са луксозните плоскости MDF супер гланц
 • Цветове - MDF супер гланц

  На напоследък се забелязва, че цветното стъкло и огледалото, като материали намират все повече приложение в съвременните и модерни по стил и дизайн италиански гардероби. ORME Италия не се разграничава особено много в това. Предлага вариант да се добави цветно стъкло и огледало, с цел подобряване на дизайна.

  Цветове - цветно стъкло

  Друг съществен елемент определящ дизайна на всеки един модел гардероб са декоративните дръжки. Вариантите са дванадесет, като трябва да се има в предвид, че някои модели се предлагат с точно определената за него дръжка. Най-предпочитан вариант от нашите клиенти е модел FLIP. Тя е и най-продаваната!

  Много важно за всеки един гардероб се оказва механизма за отваряне на вратите. Той трябва да е качествен и осигуряващ дългогодишна безпроблемна експлоатация. Обикновено плъзгащите врати са по тежки от стандартните и при тях компромиса е немислим. Всички използвани механизми независимо от модела гардероб са с гарантирано италианско качество, и са с меко и плавно прибиране на вратите.

  Нещото което прави един гардероб практичен и удобен за употреба е вътрешното разпределение и оборудване. Всички гардероби се предлагат в стандартен вариант на оборудване. Той се състой от две лавици и лост за дрехи. Това не трябва да Ви притеснява, защото при допълнително заплащане можете добавите необходимото.

  Написано от

  Best Furniture - Магазини за италиански мебели, осветление и интериор от Италия

  Все още няма коментари.

  Вашият коментар

  Съобщение

  Обзавеждане от Италия © 2020 Всички права запазени Италиански Мебели, Дивани, Спални