Дивани от Италия. Модерни, но същевременно комфортни

„Модерни, но същевременно комфортни“ е рубрика, която има за цел да представи най-добрите модели от водещите италиански производители на дивани, придобили своята популярност със своя модерен, съвременен дизайн и най-вече качество. Ние, от наша страна, уповавайки се на дългогодишната ни работа в областта, и познавайки добре диваните от различните реномирани италиански производители, ще се опитаме да Ви помогнем в избора на качествена и модерна мека мебел. Всички модели, които ще представим пред Вас, са добре познати и утвърдени в Италия, произведени с висококачествени материали и отговарят на всички европейски изисквания за качество. Това, което ще видите е излишно от допълнително представяне, моделите говорят сами за творческия гений на създателите им. Също така и за сложната им изработка, плот на дългогодишното експериментиране и опит на италианските занаятчии. Дизайнът им е уникален, който показва и доказва защо италианските мебели са най-добрите и предпочитани по цял свят.

Защо дивани от Италия?

Отговорът е много лесен. Те са най-добрите! Ние като фирма разполагаме с колекции и на много немски и испански производители. Не искаме да отречем техните качества, и не желаем да омаловажим техния труд и умения. Но всичко, като ние обичаме да казваме е в детайлите. Те изграждат и правят един модел по-изискан от друг. Грациозният италиански дизайн е познат, и лесно разпознаваем. Той се отличава преди всичко със своята изчистена линия и изящни модерни орнаменти. В Италия производството на мека мебел, канапета, лежанки и фотьойли превърнато е изкуство. Всеки производител разполага с специализиран отдел, който се занимава с проектиране на нови и все по интересни модели. Идеите им се превръщат в реалност с помощта на опитен и високо квалифициран персонал, овладели тънкостите на производство. Друго нещо, което от пръв поглед прави впечатление е начина, по който е ушит един диван. Всички италиански дивани, които предлагаме са с перфектно изработен шеф. В друга статия ще обърнем специално внимание на различните варианти тапицерия, разлики, предимства и недостатъци.

Но, да не бъдем многословни, да започнем от диван, добре познат и известен в Италия. Модерен, но същевременно комфортен! Дълбоките седалки и меките подлакътници превръщат модела в един от най-поръчваните от нашия каталог от модерни дивани. Препоръчваме го на всеки, който желае да отдъхне от забързаното си ежедневие. Изработен е с черна естествена кожа и стилни метални крака. Декоративните възглавници са подвижни, които служат да осигуряват допълнително усещане за мекота. Облегалките за главите са пълнофункционални с вграден италиански механизъм. Може да го поръчате в комплект или като отделни компоненти. Вие сами избирате цвета и варианта на тапицерия.

Дивани от естествена кожа
Виж цена

Друга италианска мека мебел заемаща основно място в нашия каталог е модел Cal 798. Модерен, това е израза, с който можем да го оприличим. Черната естествена кожа определено му приляга изцяло, превръщайки го луксозно бижу във всеки един хол или всекидневна. Модел, при който определено естествената кожа, като тапицерия му отива повече от текстила. Италиански дизайн заслужаващ поклон. Изчистена му линия го прави това което е, загатвайки, че той може да е акцента на всеки един модерен интериор. Формата и металните никелирани крака му предават модерен стил.

Кожена мека мебел от Италия
Виж цена

Нашите клиенти познават добре тази италианска ъглова гарнитура. Ние сме заложили на нея, като постоянно присъства в различни цветове и разпределения в складовата ни наличност. Тя може реално да се види в нашите представителни магазини, за да се оценят нейните преимущества. Практична е спрямо размерите си, (278 х 225 х 74 см) и е добре балансирана от към седящите места и лежанка. На този модел всички възглавници за главите а подвижни на степени (с италиански механизми), включително и на ъгловия сектор. Това е модел Cal 798 ang, преработен в ъглов вариант. Производителят е помислил за тази част от своите клиенти, които харесват именно този дизайн, но не разполагат с голям хол или дневна. Използваната за направата на седалките полиуретановата пяна, прави тази ъглова гарнитура изключително мека, а конструкцията от масивно дърво е гаранция за високо качество.

Ъглова гарнитура от естествена кожа
Виж цена

Забелязахме, че през изминалата година (2014), един от основните критерии в подбора на ъглови дивани е функционалността им. Именно поради тази причина, Ви предлагаме нов модел, който със сигурност би задоволил изискванията и на най-взискателните. Модел Cal 833 се предлага в два варианта, с различно разпределение. Ъглов диван с огледални размери (287 х 287 х 82 см), и във вариант диван с лежанка (287 х 251 х 82 см). Характерното за модела, че има вграден механизъм на облегалките, с помощта, на който се увеличава използваемата седящата площ. Практичен и много удобен за ползване диван.

Комфортни дивани
Виж цена

Друг подобен модел италианска ъглова гарнитура е Cal 800. Тя притежава всичко, за да се превърне в акцент на Вашата мебелировка. Подлакътника, както облегалките за главите са подвижни! Предлагаме я в различни класове кожа (с различна дебелина и шагрен) или в италиански текстил. На седалките са добавени перфектно прави декоративни шевове в контрастен цвят. За допълнителна мекота на облегалката има фиксирана възглавница за кръста.

Модерна ъглова гарнитура
Виж цена

С помощта на модел Cal 941B лесно бихте могли да внесете неповторим модерен италиански стил в дома си. Предлага се с две, или с три седящи места (модул двойка или тройка). При него обемистия корпус, е заменен с функционални възглавници. Те са с вграден механизъм! Към модела се предлага интериорна масичка с дървен плот.

Диван с механизъм на възглавниците
Виж цена

За да Ви улесним максимално, в подбора на качествени италиански мебели за хол, сме подбрали, най-открояващите се с модерен дизайн и качество дивани, сред разнообразието от модели, които предлага италианския пазар. Сега, Ви представяме съвременна ъглова гарнитура, с изчистена линия, тапицирана с червена естествена телешка кожа.

Луксозен диван
Виж цена

Написано от

Best Furniture - Магазини за италиански мебели, осветление и интериор от Италия

Все още няма коментари.

Вашият коментар

Съобщение