Столове от Италия. Стилове и разновидности

Столовете от Италия варират в различни стилове, някои проектирани в съвременен, а други в традиционен. Повечето италиански столове са произведени от различни материали, като най-вече от дърво. Автентичните италиански столове, произведени в Италия, могат да бъдат закупени онлайн и директно от производителя. Столовете с облегалки са едни от най-често срещаните на пазара. Италианските столове за кухня, често се срещат с високи облегалки, направени от фино дърво.

Мебели за трапезария Stilema - колекция MARGOT

Много от стиловете италиански столове са с естествена кожена облицовка. Столовете за хранене в този стил обикновено са по-скъпи от стоманените варианти. Кожените столове могат да бъдат облицовани с предпазно покритие. Краката на стола са конструирани от висококачествено дърво. Обикновено най-популярният избор е ореха.

Столове - колекция Four season / Stilema

Друг вид столове, които често се срещат в италианските мебели, са столовете за хранене с решетъчни облегалки. Те са типично изработени от здрав бук и включва дървени ленти, поставени в кръстосан дизайн. Това дърво позволява декорирането на столовете в различни варианти и цветове.

Италианските офис столове са друга важна част от европейските мебели. Те са проектирани за създаването стил и комфорт и се намират в много офис помещения в Италия и Европа. Италианските столове обикновено са с високи облегалки и са тапицирани от естествена кожа . Въпреки че, тези италиански офис столове могат да се намерят само в определени цветове, черната естествена кожа е най-предпочитана. Някои италиански офис столове са с кожена седалка с отвор на облегалката и колелца на краката, с цел по-добра подвижност.

Офис столове - Quinti

Много качествени магазини за мебели продават и антични италиански столове. Някои от тях са реплики от 18 век. Този стил се характеризира с изящната си изработка и подлакътниците за ръце. Този тип италиански столове са произведени от дърво и обикновено имат висока облегалка и копринени седалки.

Маса със столове в стил Барок

Written by

Best Furniture - Магазини за италиански мебели, осветление и интериор от Италия

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message