Furniture from Italy. Traditions and styles of furniture

Италианските мебели са многобройни и различни, като стил и дизайн. Те поддържат едни от най-уникалните стилове за обзавеждане. Италия е една от водещите страни в производството на мебели. Продуктите са главно дивани от естествена кожа и текстил, тапицирани спални, модерни и класически кухни, маси за трапезария, столове, лежанки, кресла и също така табуретки. Те са известни със своята изисканост и декорация.

Мебели - Francesco Molon

Италия, като страна е известна със своите дълголетни традиции в проектирането и производство на висококачествени мебели, осветление и аксесоари за дома. Все още съществуват производители на мебели, стартирали бизнеса си в началото на 1940 година.

Статия - италиански мебели

Главните райони, в които се е зародило производството са Veneto, Brianza и Marche. След дълги години работа и трупане на опит, резултатът е налице – подобряване на качеството и уменията на работниците за покриване на всички европейски стандарти за качество.

Статия - италиански мебели

Италианските мебели се изработват от различни материали – дърво, стомана, алуминии, стъкло и пластмаса. Дървото е традиционния материал, използван от италианските дизайнери. То е често акомпанирано от стомана, алуминии, стъкло или кристали и пластмаса. Тези материали се използват главно за да предадат креативност в стиловете. До ден днешен италианските мебели произведени от дърво продължават развитието си с все по-атрактивни дизайни. Производителите в Италия развиват своите идеи  с типично изчистени линии и издръжливи материали.Стиловете и дизайна на италиански мебели се променя, също както се променя и начина на живот на хората. Производителите на мебели предлагат невероятни спиращи дъха дизайни.

Статия - италиански мебели

Античната италианска мебел е актуална от много години. Много хора предпочитат да обзаведат дома си с мебели, произведени в комбинация от модерни с антични нотки, което кара домат им да изглежда изключително добре. Италианските мебели са познати в цял свят със своята издръжливост, дизайн и стил. Любителите на антични мебели могат да намерят невероятни дизайни и декорации на италианския пазар. Тези мебели комбинират очарованието на традиционните занаяти с модерните материали и технологии. Много от тези антични мебели изискват ръчна обработка от експерти, дизайнери и хора на изкуството.

Мебели - Francesco Molon

Някои италиански мебели изискват боядисване от високо качество. Боядисаните италиански мебели са също така и доста скъпи. Една добре проектирана мебел може да подобри значително вида на вашия дом. Цените на италианските мебели зависи от материала за изработка, формата и размера.

Written by

Best Furniture - Магазини за италиански мебели, осветление и интериор от Италия

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message