Няколко думи за нас

  „Best Furniture“ – италиански мебели

The best italian furniture е марка за обзавеждане с италиански мебели, осветление и интериор от Италия на        фирма North Style – Bulgaria.

Създадена e да предложи на българския потребител висококачествено обзавеждане и аксесоари за дома от водещи италиански производители и дизайнери.  Да информира с полезна информация за последните модни тенденции в областта на интериора.  Да помага в подбора на мебели и продукти с доказан произход и качество. И най-важното, да Ви предложи търсената от Вас мебел или производител на достъпна цена. Всичко това и още нещо можете да откриете тук поднесено по интересен и разбираем начин.
Цялата информация е разделена в категории, за да може да се ориентирате в разнообразието от мебели, аксесоари за дома, осветлениe и интериорни стилове за обзавеждане. Отделили сме изключително внимание на всеки един продукт предложен от нас. Той е внимателно отсеня по произход, характерни особености и спецификация, търсене, уникалност, качество и цена. Публикуван е с пълна информация и начина, по който можете да го използвате и съчетаете в съответния интериор за получаване на търсения от Вас резултат. Обхванали сме с конкретни предложения във всеки един сегмент от обзавеждането. Разглеждайки в детайли съдържанието ще се уверите в изобилието от италиански мебели в различни стилове. Като започнем от модерни и съвременни мебели с подчертан дизайнерски почерк, и преминем към класически, антично – старинни и барокови мебели.

Като основен акцент в нашия каталог е италианската мека мебел, диваните от естествена кожа и текстил, луксозните класически дивани, кожените кресла и лежанки. При тях разнообразието е изключително!
Италиански дивани за всякакъв вид интериор, отговарящи на различни нестандартни размери с тапицерия по избор.

Много често мебелите за трапезария, кухня и хол са обединени в общо помещение,  за това е необходимо да бъдат съчетани в обща интериорна композиция. Това понякога се оказва проблем! Изхождайки точно от това, ние Ви предлагаме италиански кухни,  трапезарни маси със столове, шкафове, витрини, секции за хол, модули за телевизор и помощни и декоративни  маси за кафе.

Офиса е помещението, в което изискванията са най-специални. Той трябва да е стилен, но не и прекалено, функционален и да отговаря на изискванията и спецификата на бизнеса и заниманията на ползващия го. Обзавеждането и интериора в него говори за характера и авторитета на човек. За сериозността и начина, по който възприема своята работа.
Ние предлагаме италиански офис мебели, както за бизнес сгради така и частни офиси. Разгледайте нашата колекция от офис бюра, офис столове, президентски кресла, библиотеки, етажерки, конферентни маси и шкафове с различни размери. В стилово отношение може да избирате от модерни и съвременни до класически, барокови и антично – старинни офис мебели. Изработени от масив или от модерни материали, всички те са с гарантирано италианско качество.

Специално отношение имаме към градинските мебели. През пролетно – летния сезон прекарваме значително време на открито, и разбираме колко важни и съществени се оказват те. Тогава нараства търсенето и нуждата от качествени италиански мебели за градина. Отделили сме специална категория за да задоволим Вашия интерес и нужди. В нея ще откриете дивани, канапета, кресла и фотьойли пригодени и устойчиви за външна употреба. Маси за хранене със столове с мраморни плотове и мебели от ковано желязо. А за мястото пред басейна, където основната Ви цел е да съберете максимално  слънчеви лъчи сме подбрали здрави шезлонги от PVC  Ратан . Може да разчитате на пълна гама от качествени мебели за обзавеждане на градина.

За всички от Вас, който искат да се откъсне от общо приетите норми и разбирания касаещи се за мебелировката в дома, Ви предлагаме ART колекции и от мебели, които са от дизайнери с артистично и нестандартно от общоприетото мислене.
Поради това, че нашите колекции обхващат много и различни по стил италиански мебели, ние сме публикували само една малка част от тях.  За това искаме да Ви провокираме, ако търсите точно конкретна мебел с характерен дизайн или от предпочитан производител, може да ни отправите запитване. Необходимо е да опишете подробно Вашите изисквания относно размер, стил (или да ни изпратите снимка на друга подобна мебел със сходен дизайн), ориентировъчна  цена, характерни особености и цвят, всичко това в кратко резюме. Ние бихме могли да Ви помогнем с конкретно предложение!

Проектиране на мебели и интериорен дизайн

Много от нашите клиенти изпитват затруднения при крайния подбор на мебелировката и оформлението на  интериорната сцена, или им коства твърде много време, с което те не разполагат. За постигането на добър резултат е необходим професионален поглед от квалифициран дизайнер, който да ги въведе в разновидностите в обзавеждането. Той трябва да се докосне до усещанията и желанията на клиент, да предложи но не и да натрапи с идеята си. От своя страна дизайнера трябва да получи необходимото му доверие за да прояви своят професионализъм и творческа мисъл. Дистанцията между тях се намля и всичко това е една предпоставка за получаване на великолепен интериор.

Ние освен да продаваме великолепни италиански мебели, предлагаме и идея, цялостна концепция за обзавеждане. Създали сме екип от професионалисти, който са готови да превърнат всяко едно помещение в уютен кът.
North Style Design е самостоятелно звено във фирмата, което се занимава с проектиране и изработване на индивидуални интериорни проекти. Разполагаme с 3D модели на повечето мебели от нашия каталог и ги визуализира спрямо размерите изискванията на клиента. Гордеем, че за десетилетието през, което време съществуваме, екипа е оставил след себе си многобройни реализирани проекта и е превърнал голяма част от нашите клиенти в  добри притаели!
Без значение дали се касае за частни домове, офис сгради, хотели, магазини или заведения, ние бихме могли да оставим частица от себе си предлагайки своята идея.  Постарали сме се да направим тази услуга достъпна за всеки го предлагайки от нас добри условия за работа. Клиента заплаща само и единствено ако остане доволен! Можете да разгледате наши проекти в порт фолиото ни.

Изпълнение и строителен надзор

Добрата творческа идея на дизайнера трябва да се реализира. В повечето случай проекта е съвкупност от сложни и трудно изпълними форми и елементи, а изискванията и очакванията на клиента са големи. По наши наблюдения много от добрите интериорни проекти не се реализират изцяло. Това се дължи от една страна на не дотам качествената работна ръка и от друга, че за изпълнението му е необходим подбор на специалисти в отделни области. Също така се нуждае от качествен строителен надзор за да може умело да координира отделните монтажисти. Това изисква време, опит, квалификация и добре познаване на материята. В повечето случай нашите клиенти не разполага с необходимото време или липсата на опит ги затруднява.

Ние извършваме строителен надзор и следим за качеството на работния процес по изпълнение на проекта.
Предлагаме услугите: строително-ремонтни дейности,  шпакловка на стени и тавани, обработка и полагане на подови настилки, боядисване с латекс и освежаване , изработване на декоративни мазилки, окачени тавани и преградни стени от гипсокартон, санитария и ремонтни дейности, транспорт и монтаж на мебели и др.

Магазини за обзавеждане с италиански мебели, осветление и интериор от Италия

Препоръки

Виж всички